Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Τρίτη 29 Απριλίου 2014

3ο Φεστιβάλ Μαθητικής Καλλιτεχνικής-Δημιουργικής Έκφρασης Δήμου Άργους- Μυκηνών






Το 3o Φεστιβάλ Μαθητικής Καλλιτεχνικής & Δημιουργικής Έκφρασης Δήμου Άργους – Μυκηνών, θα πραγματοποιηθεί από Τρίτη 6 έως Κυριακή 11 Μαΐου 2014, στο Θέατρο του Μπουσουλοπούλειου Γυμνασίου. 

 
Θα παρουσιαστούν θεατρικές, μουσικές & χορευτικές παραστάσεις, εκθέσεις καλλιτεχνικής δημιουργίας (φωτογραφίας, ζωγραφικής, κατασκευών, πηλού, κ.λ.π.), μικρά ντοκιμαντέρ, ταινίες κινουμένων σχεδίων, μαθητικό έντυπο και οποιαδήποτε άλλη καινοτόμα καλλιτεχνική δράση αναπτύσσουν οι μαθητές στα σχολεία τους. Το 6/Θέσιο Δημοτικό Σχολείο Λυρκείας θα συμμετάσχει φέτος με την μαθητική χορωδία των μαθητών και μαθητριών της Β΄ τάξης τα οποία και θα συνοδεύουν οι μαθήτριες της Ε΄ και της Στ΄ τάξης του σχολείου μας. 


Σας περιμένουμε το Σάββατο, 10 Μαΐου 2014 και ώρα 7:30 μ.μ. στην αίθουσα του Μπουσουλοπούλειου Γυμνασίου Άργους όπου η «Χορωδία των χρωμάτων στη σκιά του Λύρκειου Όρους» θα μας τραγουδήσει επιλεγμένα τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκη, του Διονύση Σαββόπουλου και του Μάνου Λοΐζου. Πληροφορίες για το πρόγραμμα εδώ! 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου